جشن دانش آموختگی دانشجویان آموزش عالی شرق گلستان برگزار گردید

جشن دانش آموختگی دانشجویان آموزش عالی شرق گلستان در روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۸با حضور دانش آموختگان، خانواده های معزز آنان، اعضا هیات موسس، هیات امنا، استادان، کارکنان و مدیران و مهمانان برگزار گردید.

جشن فارغ التحصیلی 1402 1

دکتر منفردی سرپرست موسسه ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از دست اندرکاران برگزاری جشن، اظهار امیدواری نمودند که این گروه از دانش آموختگان منشا توسعه و پیشرفت بیشتر باشند.

جشن فارغ التحصیلی 1402 4

دکتر منفردی بیان نمودند که دانشگاه شرق با بیش از ۱۶سال فعالیت دانشگاهی بیش از ۷۰۰۰ فارغ التحصیل دارد که توانسته است قدم های موثری در جهت توسعه عدالت آموزشی و ایجاد فرصت های شغلی بیشماری را فراهم نماید.

جشن فارغ التحصیلی 1402 3

در این جشن امام جمعه محترم شهرستان گنبد حجه الاسلام والمسلمین ترابی به ایراد سخنرانی پرداختند. از دیگر برنامه های این جشن، اجرای موسیقی ، تئاتر، قرائت سوگند نامه توسط دانش آموختگان و همچنین در پایان نیز ضمن پذیرای از مهمانان، دانش آموختگان عکس دسته جمعی گرفتند.