اطلاعیه های امتحانات

سه شنبه، 12 دی ماه ؛

دانشجویان محترم ،
کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم بر روی سامانه آموزشی قرار گرفته است. پیرو اطلاعیه های قبلی ، می بایست دانشجویان در هنگام ورود به جلسه امتحانات ، کارت ورود به جلسه به همراه داشته باشند.
***در صورت عدم وجود کارت ورود به جلسه ، از حضور دانشجویان در جلسه امتحان ممانعت به عمل خواهد آمد.***

در صورتی که بر روی کارت ورود به جلسه امتحانات ، مغایرت هایی مشاهده نمودید ، با مسئول امتحانات ، خانم چنگیزی با شماره 01733383817 تماس حاصل نمایید .

نحوه دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات :

card

دانشجویان محترم ،
جهت پرداخت شهریه ، می توانید از فایل راهنمای زیر استفاده نمایید .

fee
همچنین می توانید دیگر راهنماهای سامانه آموزشی را از لینک ذیل دریافت نمایید :

HelpTpo

دانشجویان محترم؛
بنا بر تصمیم هیئت رئیسه محترم موسسه آموزش عالی شرق گلستان مبنی بر الزام وجود "کارت ورود به جلسه " امتحانات پایان ترم ، به اطلاع کلیه دانشجویان محترم میرساند می بایست در هنگام ورود به جلسات امتحانات پایان ترم ، "کارت ورود به جلسه " امتحانات به همراه داشته باشند .
در صورتی که دانشجویان به هر دلیل(مشکلات مالی یا نواقص پرونده دانشجویی) امکان دریافت کارت ورود به جلسه را نداشته باشند ، حتما حداکثر تا یک روز قبل از امتحان به مسئول مربوطه جهت رفع مشکل دریافت کارت ورود به جلسه امتحان مراجعه نمایند .
تاکید می گردد ورود به جلسه آزمون بدون کارت ورود به جلسه امکان پذیر نمی باشد .

ضمنا شروع امتحانات ، از 23 دیماه می باشد.

شماره تماس مسئول امور مالی : 01733383840
شماره تماس مسئول بایگانی : 01733383815

دانشجویان محترم ،

با توجه به محدودیت های به عمل آمده در پیام رسان تلگرام ، کلیه اطلاعیه های مربوط به دانشگاه و به خصوص اطلاعیه های مختص امتحانات را از همین طریق پیگیری نمایید. خواهشمند است به شایعات و تحلیل های دیگران توجهی نفرمایید و کلیه اطلاعات را از منبع رسمی دانشگاه که همین وب سایت می باشد پیگیری نمایید.