اولین دوره مسابقات برنامه نویسی

اولین دوره مسابقات برنامه نویسی موسسه آموزش عالی شرق گلستان ، با استقبال پر شور علاقه مندان از دانشگاه های سراسر استان گلستان در تاریخ پنجشنبه 14 اردیبهشت ماه در موسسه آموزش عالی شرق گلستان با همکاری کانال تلگرامی "خبرهای جالب گنبد" و " آموزشگاه فنی و حرفه ای آترین" برگزار گردید. در این مسابقه برنامه نویسی 28 نفر از شرکت کنندگان به مدت دو ساعت به پنج سوال طراحی شده توسط گروه کامپیوتر به مدیرگروهی دکتر حسین حقیقت که در این مسابقه داور مسابقه نیز بودند، پاسخ داده شد. در پایان این مسابقه آقای امیررضا کفش نوچی از دانشکده فنی مهندسی مینودشت ، مقام اول را با پاسخگویی به چهار سوال کسب کردند . همچنین آقای شایان رضی از دانشکده فنی مهندسی مینودشت و سعید شاکری از دانشگاه گنبدکاووس به ترتیب حائز مقام های دوم و سوم شدند. پس از اتمام زمان مسابقه ، شرکت کنندگان و هئیت همراه تیم های شرکت کننده جهت برگزاری مراسم اختتامیه در سالن همایش حاضر شدند و در مراسم باشکوه اختتامیه شرکت نمودند.

در این مراسم به تک تک شرکت کنندگان گواهی حضور ارائه شد و به نفرات اول تا سوم ضمن اعطای لوح یادبود جوایز نفیسی تقدیم گردید. قبل از اعطای جوایز ، آقای دکتر سعید بقائی ، مدیر پژوهش موسسه آموزش عالی شرق گلستان ، ضمن عرض خیرمقدم خدمت حضار و شرکت کنندگان و هیئت همراه ، مطالبی در خصوص مسابقات ایراد فرمودند. همچنین در پایان از جناب آقای مهندس فریدون قارئی استاد دانشگاه و مدیر کانال تلگرامی "خبرهای جالب گنبد" جهت همراهی صمیمانه در برگزاری این مسابقات به عنوان اسپانسر تقدیر و تشکر کردند.

در پایان ، نفرات اول تا سوم شمع پایان اولین دوره مسابقات برنامه نویسی را خاموش و کیک آن را بریدند . پس از پذیرایی مراسم به اتمام رسید .

در پایان جا دارد از حضورسرکار خانم کمیلی معاون آموزش و پژوهش موسسه آموزش عالی شرق گلستان ، دکتر سعید بقائی عضو هیئت علمی و مدیر پژوهش موسسه آموزش عالی شرق گلستان ، دکتر احمد نیرمه رئیس دانشکده فنی مهندسی مینودشت ، دکتر ابوالقاسم علی بیکی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت ، سرکار خانم فتوحی نیا از مسئولین دانشکده سما آزادشهر تقدیر صمیمانه داشته باشیم. همچنین تشکر و قدردانی ویژه  میکنیم از مهندس مهدی محمدخانی استاد گروه کامپیوتر موسسه آموزش عالی شرق گلستان به دلیل همکاری بی دریغ خود در زمان برگزاری مسابقه .

گروه تخصصی و دبیرخانه علمی مسابقات برنامه نویسی موسسه آموزش عالی شرق گلستان در حال برنامه ریزی دوره دوم می باشد که انشالله به زودی اطلاع رسانی خواهد شد. در ادامه ، تصاویر مربوط به برگزاری مسابقه و حواشی و مراسم اختتامیه آن را مشاهده خواهید کرد :

S9

S10