ثبت نام تکمیل ظرفیت کاردانی و کارشناسی

ثبت نام بدون آزمون تکمیل ظرفیت کلیه رشته های کاردانی و کارشناسی

با استعانت از خداوند متعال و با تلاش و پیگیری ریاست ، معاونت آموزش و همچنین مدیر آموزش موسسه(دانشگاه) جهت اخذ مجوز ثبت نام درخواست کنندگان بدون آزمون تکمیل ظرفیت این موسسه(دانشگاه) ، به اطلاع میرساند با توجه به زمان محدود ثبت نام ، از کلیه داوطلبین ثبت نام در مقاطع کاردانی پیوسته (دیپلم هنرستان) ، کاردانی ناپیوسته ، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته دعوت می شود از روز شنبه به تاریخ 25 مهرماه 1396 لغایت پنج شنبه 4 آبان ماه 1396 از ساعت 8 صبح لغایت 14:30 با در دست داشتن مدارک ذیل به این موسسه(دانشگاه) جهت ثبت نام مراجعه نمایند. لازم به تذکر و توضیح مجدد است زمان این ثبت نام جهت ورودی های مهرماه محدود می باشد و طی روزهای ذکر شده در بالا به این موسسه (دانشگاه) مراجعه نمایید . در صورت تمدید مهلت فوق از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد .

تذکر خیلی مهم : ثبت نام فقط و فقط از طریق داخل دانشگاه مقدور می باشد و سامانه به صورت عمومی فعال نخواهد شد .

LR

KTR

مدارک لازم جهت ثبت نام کاردانی پیوسته :

1-عکس 4*3 ، شش قطعه

2-اصل مدرک دیپلم (اصل یا گواهی موقت)

3-اصل ریز نمرات دیپلم

4-اصل شناسنامه و کارت ملی

5-اصل کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم و .... (در صورت دارا بودن مختص برادران)

مدارک لازم جهت ثبت نام کارشناسی ناپیوسته(کاردانی به کارشناسی) :

1-عکس 4*3 ، شش قطعه

2-اصل مدرک فوق دیپلم (اصل یا گواهی موقت)

3-اصل ریز نمرات فوق دیپلم(در صورت دارا بودن)

4-اصل شناسنامه و کارت ملی

5-اصل کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم و .... (در صورت دارا بودن مختص برادران)

مدارک لازم جهت ثبت نام کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته:

1-عکس 4*3 ، شش قطعه

2-اصل مدرک دیپلم (اصل یا گواهی موقت)

3-اصل ریز نمرات دیپلم

4-اصل مدرک پیش دانشگاهی(اصل یا گواهی موقت)

5-اصل ریز نمرات پیش دانشگاهی

6-اصل شناسنامه و کارت ملی

7-اصل کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم و .... (در صورت دارا بودن مختص برادران)

جهت کسب اطلاعات بیشتر همه روزه غیر از روزهای تعطیل از ساعت 8 صبح لغایت 14:30 با شماره های 01733383810 یا 01733383816 و در ساعت های غیراداری با شماره 09115275615 تماس حاصل نمایید . همچنین می توانید جهت کسب آخرین اخبار ثبت نامی به کانال تلگرامی "اخبار ثبت نام موسسه آموزش عالی شرق گلستان" توسط لینک زیر بپیوندید.

KTR