ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد

MAAlert

یکشنبه 1 مهرماه : تمدید مهلت ثبت نام

بنابر درخواست پذیرفته شدگان و در جهت تسهیل در امر ثبت نام ، مهلت ثبت نام تا روز پنجشنبه پنجم مهرماه تمدید شد.

ضمن عرض تبریک و خیرمقدم خدمت پذیرفته شدگان محترم ، لذا بدینوسیله به دلیل اطلاع رسانی دقیق و همچنین صرفه جویی در وقت و هزینه های شما عزیزان ، بدینوسیله زمان و مدارک لازم جهت ثبت نام در مقطع کارشناسی ارشد به اطلاع میرساند :

زمان ثبت نام : از روز یکشنبه 18 شهریور ماه از ساعت 8 صبح لغایت 14:30

مدارک لازم جهت ثبت نام :

-اصل شناسنامه به همراه دو سری فتوکپی از کلیه صفحات آن

-اصل کارت ملی به همراه دو سری فتوکپی از آن

-اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم از خدمت به همراه دو سری فتوکپی از آن(مختص آقایان پذیرفته شده ، در صورت وجود)

-شش قطعه عکس 4*3

-اصل مدرک کارشناسی(در صورت نداشتن دانشنامه ، اصل گواهی موقت یا نامه ای مبنی بر فراغت از تحصیل یا پر کردن فرم مربوطه(به تذکر شماره 3 این اطلاعیه توجه فرمایید)) به همراه دو سری فتوکپی از آن

تذکرات:

1-پذیرفته شدگانی که در حال حاضر مدرک مقطع کارشناسی خود را ندارند ولی تا پایان شهریور ماه(31 شهریور) مقطع کارشناسی آنان به پایان میرسد ، ثبت نام مشروط به عمل خواهد آمد. در صورتی که مدرک کارشناسی آنان تا پایان شهریور ماه صادر نگردد به شرط آنکه کلیه واحدهای آنان در مقطع کارشناسی به پایان رسیده باشد به صورت مشروط با اخذ تعهد نامه ثبت نام به عمل می آید ولی در صورتی که واحد های آنان در مقطع کارشناسی باقی مانده است ،  قبولی آنان طبق دستور العمل سازمان سنجش آموزش کشور کان لن یکن تلقی خواهد شد.

2-از پذیرفته شدگانی که معدل قید شده در مدرک تحصیلی آنان با معدل قید شده در زمان ثبت نام مغایرت داشته باشد ثبت نام مشروط به عمل خواهد آمد تا مراتب جهت تعیین و تکلیف نهایی به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال گردد.

تبصره: تذکر فوق الذکر در صورتی که پذیرفته شده در هنگام ثبت نام دانشجوی ترم آخر بوده است به شرط تکمیل فرم ذیل از دانشگاهی که مقطع کارشناسی خود را در آنجا به پایان رسانیده اند بلا اشکال می باشد .

دانلود فرم معدل دانشجویان ترم آخر

3-آن دسته از پذیرفته شدگانی که به هر دلیل قادر به دریافت اصل مدرک تحصیلی خود(دانشنامه) یا گواهی موقت آن نشده اند ولی تحصیل آنان در مقطع کارشناسی قبل از 31 شهریور ماه به پایان رسیده است ، می بایست فرم ذیل را دریافت و به مهر و امضا دانشگاهی که در آن مقطع کارشناسی خود را به اتمام رسانیده اند برسانند و تحویل دهند.

دانلود فرم پذیرفته شدگانی که مدرک تحصیلی خود را دریافت نکرده اند

4-آن دسته از پذیرفته شدگانی که مدرک کارشناسی آنان ، کارشناسی ناپیوسته می باشد ، می بایست در هنگام ثبت نام مدرکی ارائه نمایند که در آن معدل کاردانی آنان ذکر شده باشد. همچنین می بایست تاییدیه مدرک کاردانی خود را نیز دریافت و به این موسسه ارائه نمایند.(جهت دریافت تائیدیه کاردانی می بایست با مراجعه به این موسسه و ثبت نام و اخذ شماره دانشجویی ، نامه ای رسمی از این موسسه دریافت و به دانشگاه یا موسسه ای که مدرک کاردانی خود را اخذ نموده اید ارائه نمایید تا نامه تائیدیه کاردانی به این موسسه ارسال گردد.). در صورت وجود هرگونه ابهام در خصوص این بند با مسئول ثبت نام با شماره های ذیل این اطلاعیه تماس حاصل نمایید.

توجه : جهت هرگونه سوال می توانید همه روزه از ساعت 8 صبح لغایت 14:30 ، با کارشناس تحصیلات تکمیلی و مسئول ثبت نام ، آقای مهندس شهرابی با شماره 01733383816 و 09115275615 تماس حاصل نمایید .همچنین پذیرفته شدگان عزیز می توانند جهت دریافت آخرین اخبار و اطلاعیه های این موسسه ، می توانند با عضویت کانال تلگرامی و صفحه اینستاگرام این موسسه جدیدترین اخبار و اطلاعیه ها را دریافت نمایند . لینک عضویت در کانال تلگرامی و صفحه اینستاگرام این موسسه در صفحه اول وب سایت این موسسه قابل دریافت می باشد.همچنین می توانید جهت طرح سوالات خود از ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید نیز استفاده نمایید .