کلاسهای ترم تابستان فقط در روز یکشنبه تشکیل می گردد

SUNNER

ثبت نام کارشناسی ناپیوسته(کاردانی به کارشناسی)

با آزمون و بدون آزمون

رشته های با آزمون : حسابداری - مهندسی کامپیوتر- مهندسی اجرایی عمران ( دقت نمایید در همه دانشگاه ها با آزمون هستند)

رشته های بدون آزمون : آموزش و پرورش ابتدایی - مدیریت دولتی - مدیریت صنعتی - مدیریت جهانگردی - مدیریت بازرگانی - مدیریت بیمه - آمورش زبان آنگلیسی - مترجمی زبان انگلیسی

ثبت نام در داخل دانشگاه به صورت رایگان انجام خواهد پذیرفت(بدون اخذ هزینه ثبت نام)

زمان ثبت نام : تا تاریخ 29 اردیبهشت ماه 1397

محل ثبت نام : موسسه آموزش عالی شرق گلستان-طبقه دوم - اتاق فناوری اطلاعات

تلفن تماس : 09115275615 - 01733383816

88T

سه شنبه، 12 دی ماه ؛

دانشجویان محترم ،
کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم بر روی سامانه آموزشی قرار گرفته است. پیرو اطلاعیه های قبلی ، می بایست دانشجویان در هنگام ورود به جلسه امتحانات ، کارت ورود به جلسه به همراه داشته باشند.
***در صورت عدم وجود کارت ورود به جلسه ، از حضور دانشجویان در جلسه امتحان ممانعت به عمل خواهد آمد.***

در صورتی که بر روی کارت ورود به جلسه امتحانات ، مغایرت هایی مشاهده نمودید ، با مسئول امتحانات ، خانم چنگیزی با شماره 01733383817 تماس حاصل نمایید .

نحوه دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات :

card

دانشجویان محترم ،
جهت پرداخت شهریه ، می توانید از فایل راهنمای زیر استفاده نمایید .

fee
همچنین می توانید دیگر راهنماهای سامانه آموزشی را از لینک ذیل دریافت نمایید :

HelpTpo

دانشجویان محترم؛
بنا بر تصمیم هیئت رئیسه محترم موسسه آموزش عالی شرق گلستان مبنی بر الزام وجود "کارت ورود به جلسه " امتحانات پایان ترم ، به اطلاع کلیه دانشجویان محترم میرساند می بایست در هنگام ورود به جلسات امتحانات پایان ترم ، "کارت ورود به جلسه " امتحانات به همراه داشته باشند .
در صورتی که دانشجویان به هر دلیل(مشکلات مالی یا نواقص پرونده دانشجویی) امکان دریافت کارت ورود به جلسه را نداشته باشند ، حتما حداکثر تا یک روز قبل از امتحان به مسئول مربوطه جهت رفع مشکل دریافت کارت ورود به جلسه امتحان مراجعه نمایند .
تاکید می گردد ورود به جلسه آزمون بدون کارت ورود به جلسه امکان پذیر نمی باشد .

ضمنا شروع امتحانات ، از 23 دیماه می باشد.

شماره تماس مسئول امور مالی : 01733383840
شماره تماس مسئول بایگانی : 01733383815

دانشجویان محترم ،

با توجه به محدودیت های به عمل آمده در پیام رسان تلگرام ، کلیه اطلاعیه های مربوط به دانشگاه و به خصوص اطلاعیه های مختص امتحانات را از همین طریق پیگیری نمایید. خواهشمند است به شایعات و تحلیل های دیگران توجهی نفرمایید و کلیه اطلاعات را از منبع رسمی دانشگاه که همین وب سایت می باشد پیگیری نمایید.

18 آبان ماه 1396 :

تمدید شد!

به دلیل تقارن با مراسم اربعین حسینی ، زمان ثبت نام تا تاریخ 25 آبان ماه تمدید شد. این زمان تمدید نخواهد شد.

-----------------------------------

10 آبان ماه 1396 :

ضمن عرض تبریک و خیرمقدم خدمت پذیرفته شدگان محترم ، لذا بدینوسیله به دلیل اطلاع رسانی دقیق و همچنین صرفه جویی در وقت و هزینه های شما عزیزان ، بدینوسیله زمان و مدارک لازم جهت ثبت نام در مقطع کارشناسی ارشد به اطلاع میرساند :

زمان ثبت نام : از روز شنبه13 آبان ماه از ساعت 7:30 صبح لغایت 14 به مدت یک هفته

مدارک لازم جهت ثبت نام :

-اصل شناسنامه به همراه یک سری فتوکپی از کلیه صفحات آن

-اصل کارت ملی به همراه یکسری فتوکپی از آن

-اصل کارت پایان خدمت به همراه یکسری فتوکپی از آن(مختص آقایان پذیرفته شده در صورت وجود)

-شش قطعه عکس 4*3

-اصل مدرک کارشناسی(در صورت نداشتن دانشنامه ، اصل گواهی موقت یا نامه ای مبنی بر فراغت از تحصیل (با ذکر معدل و تاریخ فراغت از تحصیل) به همراه دو سری فتوکپی از آن

-یک برگ فتوکپی مدرک کاردانی(مختص دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته(کاردانی به کارشناسی))

توجه : جهت هرگونه سوال می توانید همه روزه از ساعت 8 صبح لغایت 14 ، با کارشناس تحصیلات تکمیلی و مسئول ثبت نام ، آقای مهندس شهرابی با شماره 01733383816 در ساعت اداری ، و در ساعات غیراداری با شماره 09115275615 ،تماس حاصل نمایید .همچنین پذیرفته شدگان عزیز می توانند جهت دریافت آخرین اخبار و اطلاعیه های این موسسه ، می توانند با عضویت کانال تلگرامی این موسسه جدیدترین اخبار و اطلاعیه ها را دریافت نمایند . لینک عضویت در کانال تلگرامی این موسسه در صفحه اول وب سایت این موسسه و همچنین کانال تلگرامی اخبار ثبت نام از ذیل همین اطلاعیه که قابل دریافت می باشد، جدید ترین اخبار را پیگیری نمایند.همچنین می توانید جهت طرح سوالات خود از ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید نیز استفاده نمایید .

KTR