مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور دانشجويان 1402

مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور دانشجويان ، استادان و كاركنان دانشگاه در آموزش عالي شرق گلستان برگزار گرديد.

در اين مراسم دكتر منفردي راز سرپرست موسسه با بيان فلسفه نام گذاري اين روز كه محوريت انديشه شهيدان دانشجو استكبار ستيزي دانشجويان بوده است به بيان مطالبات مقام معظم رهبري از دانشگاه پرداختند .

1 روز دانشجو 1402

تلاش براي ايجاد ارتباط با جامعه و بازار كار و مهارت محوري از جمله مهمترين اولويت هاي كاري برشمردند. چرا كه مدرك گرايي وضع دردناكي را براي اقتصاد كشورها به همراه دارد. در بخش از سخنان خود به موضوع بحران سالخوردگي در دهه آينده و نقش دانشگاه در حل اين بحران پرداختند.

در ادامه موضوع جلب مشاركت بيشتر دانشجويان از طريق تشكل هاي دانشجويي, انجمن هاي علمي و ... مطرح و از دانشجويان با استعدادهاي ويژه درخواست كمك گرديد.

3 روز دانشجو 1402

در بخش پاياني دكتر منفردي بيان نمودند كه ما از زحمات همه مديران قبلي و دانشجويان و استادان قدرداني مي كنيم و به آنان افتخار مي كنيم از سوي ديگر بايد كاري بكنيم كه آيندگان به ما افتخار نمايند.

در ادامه استاد عبدالاحد شیخ در خصوص برنامه ریزی هدف محور در راستای کسب مهارتهای شغلی نکاتی را بیان فرمودند.

4 روز دانشجو 1402

برنامه ها در قالب مسابقات مختلف،گروه موسیقی،تواشیح و پخش کلیپ و اجرای شعر پیش رفت. در بخش دیگر برنامه از برگزیدگان علمی،فرهنگی،ورزشی و هنری تقدیر بعمل آمد.

روابط عمومی آموزش عالی شرق گلستان