آئین استقبال از دانشجویان جدید

آئین استقبال از دانشجویان جدید دانشگاه شرق گلستان آئین استقبال و جلسه ی توجیهی دانشجویان جدید دانشگاه شرق گلستان با حضور جناب آقای مغربی، رئیس آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس و سرپرست موسسه شرق گلستان جناب آقای دکتر منفردی راز ،معاونین، اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار گردید. در این جلسه دکتر منفردی ضمن تبریک قبولی دانشجویان جدید با بهره گیری از کلام امام خمینی ره که دانشگاه مبدا همه تحولات است، به تبیین و جایگاه دانشگاه در توسعه و تحولات اجتماعی پرداختند. همچنین با اشاره به بیانیه گام دوم مطالبات و توصیه ی رهبر معظم انقلاب اسلامی از دانشگاه بعنوان توسعه دهنده علم و پژوهش،معنویت و اخلاق و عدالت و مبارزه با فساد و سبک زندگی نام بردند. دکتر سعید بقائی معاونت آموزشی با بیان آئین نامه ها و ضوابط آموزشی به معرفی هر یک از کارکنان واحد و شرح مختصری از خدمات آنان پرداختند. در پایان پرچم دانشگاه توسط دانش آموختگان سال قبل به دانشجویان جدید تحویل داده شد.

1402 دانشجویان جدید1

1402 دانشجویان جدید2