چهارم بازارچه مؤسسه آموزش عالی شرق گلستان 1401

چهارمین بازارچه فرهنگی هنری با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه در طبقه همکف موسسه آموزش عالی شرق گلستان، در تاریخ ۲۳ آذر ماه ساعت ۹ الی ۱۵ برگزار شد و افتتاحیه آن با حضور پروفسور ابراهیمی از اعضای هیئت موسس دانشگاه دکتر منفردی راز، ریاست دانشگاه و هیئت همراهان برگزار گردید و تا تاریخ ۲۹ آذرماه ادامه خواهد داشت. هدف از برگزاری این بازارچه ،کمک به فروش و بازار کار کسب و کارهای خانگی و صنایع دستی بود ۱۶ غرفه مختلف از کسب و کارهای خانگی و صنایع دستی اعم از :چرم ،سفال و سرامیک،هنر زیر لعابی، آجیل و خشکبار،نقاشی روی پارچه رزین، میوه خشک، عروسک و دست سازه، لوازم تحریر و کتاب ،گل و گیاه، بافتنی و تابلو نقاشی بود.بازدید از بازارچه برای عموم آزاد بوده و در سه روز پایانی مدارس برکت، سما، نجابت و ... از دانشگاه و بازارچه بازدید نمودند.