معرفي :

مؤسسه آموزش عالي شرق گلستان درسال 1386 با کسب مجوز از وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري فعاليت خود را با سه رشته در دو مقطع کاردانی ناپیوسته (بیمه و امور بانکی)، کارشناسي ناپيوسته(حسابداری) شروع نمود و با توجه به توفيق اين مؤسسه در فراهم نمودن فضاي آموزشي ، امکانات و تجهيزات مورد نياز و تامين هيات علمي مجرب ، در حال حاضر داراي هشت رشته در مقطع کاردانی ناپیوسته ، دو رشته در مقطع کاردانی پیوسته (فنی و حرفه ای) ، ده (10) رشته در مقطع کارشناسی پیوسته ، ده (10) رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته(کاردانی به کارشناسی) و شش رشته در مقطع کارشناسی ارشد ميباشد.

اين مؤسسه دريکي از بهترين نقطه هاي شهر گنبدکاووس ( خروجی شهر به سمت آزادشهر ) واقع شده است و بناي آن به منظوراستفاده آموزشي و مطابق با استانداردها ساخته شده است ، که شامل چهار طبقه آموزشي است و داراي سالن جلسات ، تالار آمفی تئاتر ، کلاسهاي درس ، کارگاه هاي مختلف ، کتابخانه، سالن مطالعه ، سايت کامپيوتر، سلف سرويس ، بوفه ، نمازخانه ... مي باشد.

همچنین برای سهولت دانشجویان محترم ، کلیه پرداخت ها اعم از شهریه و تغذیه به طور کامل الکترونیکی بوده و از طریق درگاه پرداخت اینترنتی امکان پذیر می باشد. همچنین امکان مشاهده فاکتور پرداخت و مشاهده کارنامه مالی پس و یا قبل از پرداخت الکترونیکی و چاپ آن امکان پذیر می باشد .

رسالت :

دانشگاه به عنوان مغز متفکر جامعه يکي از ارکانهاي مهم توسعه، سازماندهي و بسيج امکانات و ظرفيت هاي کشور در جهت سهم ميهن مان در توليدات علمي جهان است که براستي يکي از مهمترين عوامل براي رسيدن به توسعه پايدار مي باشد.

براي تحقق اين امر تربيت نيروي متخصص براي حضور در عرصه فعاليت هاي اقتصادي، اجتماعي و سياسي امري است ضروري که اين رسالت بر عهده آموزش عالي کشور است تا با تقويت نهضت نرم افزاري، ترويج پژوهش و کسب فنآوري نو، زمينه را براي افزايش توان رقابتي نخبگان کشور در عرصه بين المللي فراهم آورد.

مؤسسه آموزش عالي شرق گلستان ، با هدف تربيت نيروي متخصص و توانمند و مبتکر تاسيس گرديد تا در جهت توسعه کشور عزيزمان سهمي هر چند کوچک داشته باشد. ان شا الله

چیدمان تمام موقعیت ها

Id dictum In eros eu consequat feugiat sodales orci sodales sagittis. Condimentum sed hendrerit tellus malesuada ut tempus eget ipsum Morbi consectetuer. Aenean mauris congue arcu semper id amet lorem mauris at Nunc. Consequat Quisque pretium at velit consectetuer libero sapien Vestibulum mauris Sed. Laoreet Nam nulla libero convallis id pretium pretium hendrerit odio eu. Ante Curabitur id.

Vel eros Donec id Sed ornare turpis velit et Nulla lacinia. Suspendisse ut laoreet convallis tincidunt ipsum Vestibulum tincidunt nibh facilisi Vestibulum. Vivamus pulvinar sollicitudin mauris elit lacinia Vestibulum eget Vivamus penatibus amet.

موسسه آموزش عالی شرق گلستان

رشته های مصوب موسسه آموزش عالی شرق گلستان به شرح ذیل می باشد :

کارشناسی ارشد :

مهندسی کامپیوتر- هوش مصنوعی (جدید)(برای اولین بار در استان گلستان)

روانشناسی عمومی

حسابداری - حسابداری مدیریت

حسابداری - حسابداری

مدیریت بازرگانی-بازاریابی

مدیریت بازرگانی-استراتژیک ( برای اولین بار در استان گلستان)

کارشناسی پیوسته :

مدیریت دولتی(کارشناسی پیوسته)

مهندسی کامپیوتر(کارشناسی پیوسته)

روانشناسی(کارشناسی پیوسته)

فقه و حقوق اسلامی(کارشناسی پیوسته)

حسابداری(کارشناسی پیوسته)

مدیریت بیمه(کارشناسی پیوسته)

مدیریت بازرگانی(کارشناسی پیوسته)

مدیریت بانکی(کارشناسی پیوسته)

مهندسی عمران(کارشناسی پیوسته)

کارشناسی ناپیوسته

آموزش و پرورش ابتدایی(کارشناسی ناپیوسته)(تنها موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی در استان گلستان)(طرح ویژه برای معلمان)

مهندسی اجرایی عمران(مهندسی تکنولوژی عمران -عمران)(کارشناسی ناپیوسته)

مهندسی نرم افزار کامپیوتر(کارشناسی ناپیوسته)

حسابداری(کارشناسی ناپیوسته)

مدیریت بازرگانی(کارشناسی ناپیوسته)

مدیریت بیمه(کارشناسی ناپیوسته)

مدیریت صنعتی(کارشناسی ناپیوسته)

مدیریت جهانگردی(کارشناسی ناپیوسته)

مترجمی زبان انگلیسی(کارشناسی ناپیوسته)

آموزش زبان انگلیسی(کارشناسی ناپیوسته)

کاردانی

صنایع(گرایش ایمنی)

مدیریت بازرگانی

حسابداری

امور بیمه

نرم افزار کامپیوتر

امور بانکی

امورمالی و مالیاتی

آموزش زبان انگلیسی

کاردانی فنی و حرفه ای(دیپلم هنرستان)

حسابداری بازرگانی

نرم افزار کامپیوتر

درباره موسسه

درباره موسسه آموزش عالی شرق گلستان

این موسسه در سال 1386 با دریافت مجوز از وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری تاسیس و اقدام به پذیرش دانشجو نمود. هم اکنون این موسسه با 33 رشته مقطع تحصیلی در کلیه مقاطع کاردانی تا کارشناسی ارشد در راه تربیت و کسب علم جوانان این مرز و بوم و منطقه نقش مهم و اساسی ایفا نموده است . امید است در سایه پروردگار متعال ، اندکی از بار آبادانی این مرز و بوم را به دوش بکشد.

feed-image RSS